Krokusvakantie normaal geopend!

krokusvakantie

Beste gasten,

Zoals u wellicht afgelopen vrijdag in de Telegraaf heeft gelezen: het carnaval in Nijmegen is bijna uitgestorven en ook wij in de Thermen Nijmegen doen er hoegenaamd niets meer aan.
Dat houdt wel in, dat wij dus geheel ter uwer beschikking staan om het u in de krokusvakantie helemaal naar uw zin te maken en dat wil dus ook zeggen, dat we de hele krokusvakantie normaal
geopend zijn. Met extra opgietingen, meer personeel en extra keukenhulpen, zijn wij er weer helemaal klaar voor.

Nu wil het toeval, dat Valentijnsdag, 14 februari, op aswoensdag valt: dus naast uw askruisje wordt u deze dag bij ons ook getrakteerd op Valentijnsopgietingen en krijgt iedereen na afloop een klein gepast presentje. De meeste vaste bezoekers hebben al genoten van de vernieuwde 100° cabine en zijn laaiend enthousiast. Niet alleen door het nieuwe voorkomen, maar vooral omdat het een échte 100° droge sauna is geworden met ruime banken. En nu het hout nog fris en nieuw is, is de geur heerlijk. En voor de saunaliefhebbers hebben we nog meer goed nieuws: door de storm van een paar weken geleden hebben we behoorlijk wat schade opgelopen in de bostuin. Maar liefst 4 grote bomen hebben het loodje moeten leggen! Maar we hebben nog geluk gehad, dat er niet een bovenop de rozensauna is gevallen, maar alleen een stuk van de dakgoot heeft verpletterd. We zijn hard bezig de laatste restanten op te ruimen. Maar we hebben ook besloten van de nood een deugd te maken en op de nieuwe ontstane open plek deze zomer nog een blokhutsauna te bouwen! De ideeën zijn er, de kennis is er en de enthousiaste mannen van de technische dienst hebben er zin in! Maar wel nog even geduld.

We hopen u gauw weer mogen te begroeten in het bosrijke Nijmegen en mocht u onverhoeds toch (een beetje) carnaval gaan vieren: Alaaf!!