Alle mogelijkheden voor een compleet dagje uit bij de Thermen Nijmegen

Mind, body & soul afbeelding met stenen

Pagina inhoud

Tegenwoordig zijn we erg druk, we werken veel en hebben vaak ook veel dagelijkse verplichtingen. Daardoor kunnen we soms best wel wat rust en ontspanning gebruiken.

Bent u er aan toe om even helemaal tot rust te komen met een dagje wellness? Dan bent u bij Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen aan het juiste adres!

Laat u verrassen door het ruime aanbod aan faciliteiten en arrangementen dat de Thermen Nijmegen biedt. Hierdoor kunt u even ontsnappen aan uw dagelijkse verplichtingen en kunt u tijdens een bezoek een dagje helemaal uitrusten.

Arrangementen bij de Thermen Nijmegen

Wilt u een ontspannend dagje wellness met een vriend of vriendin? Of komt u liever alleen van de rust genieten? Door het ruime aanbod zijn er meerdere arrangementen zeer geschikt voor elk gezelschap.

Beleef wat de Thermen u allemaal te bieden heeft. Denk eens aan een All-Inclusive arrangement, vrij gebruik maken van alle bad- en saunafaciliteiten, eventuele löyly’s, krijgt u bij binnenkomst een koffie en een stuk gebak en kunt u genieten van een gerecht van de menukaart. Onder het genot van gratis drankjes kunt u vervolgens genieten van een van de massages of een beauty behandeling. Voor badjassen, handdoeken en slippers wordt gezorgd. Met dit arrangement zult u niks tekort komen!

Wilt u tijdens uw welverdiende dagje wellness weer helemaal in balans komen? Dan kunt u kiezen voor het re-balanced arrangement. Met een re-balanced arrangement kunt u onder andere de gehele dag gebruik maken van alle bad- en saunafaciliteiten, deelnemen aan eventuele löyly’s, kunt u kiezen tussen de massagefauteuilt of het gebruik van de snelbruiner en krijgt u een Lomi Lomi massage. Een Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaii en is een complete lichaamsmassage die er voor zorgt dat vitale energie naar elke plek in het lichaam kan stromen. Het lichaam wordt telkens in één vloeiende beweging aangeraakt en hierdoor kunnen er eventueel opgehoopte spanningen vrijkomen en kan een goede gezondheid gestimuleerd worden. Met deze massage wordt het lichaam rustig en komt het weer in het eigen natuurlijke ritme.

Wanneer u niet kunt kiezen tussen een arrangement kunt u er zelf een samen stellen. Een keuze arrangement bestaat uit drie of vier blokken met de door u zelf gekozen favoriete behandelingen.

Faciliteiten

Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen beschikt over diverse saunafaciliteiten waar u kunt ontspannen, relaxen en helemaal tot rust kan komen. U kunt hier zes verschillende saunacabines vinden en ieders met verschillende temperaturen. Ook is het saunacomplex ruim opgezet. Hierdoor kunt u, ook wanneer het wat drukker is, genieten van de rust en ontspanning die de Thermen u te bieden heeft.

Elke dag zijn er minstens vijf uitgebreide löyly’s (opgietingen). Tijdens een opgieting wordt de temperatuur van de sauna verlaagd en wordt de luchtvochtigheid verhoogd. Dit wordt daardoor ervaren als een warmte stijging. Deze opgietingen zijn met verbonden aan verschillende thema’s. Geniet van de heerlijk geuren en muziek om nog meer te kunnen ontspannen.

Bij de Thermen kunt u naast sauna’s en stoomcabines ook genieten van diverse baden. U zwemt hier in bronwater, deze baden zijn namelijk voorzien van water uit een honderden meters diepe bron. Uit deze bron wordt het zuiverste water gepompt. De Thermen Nijmegen heeft onder andere twee baden, waar er één van doorloopt naar buiten. In alle seizoenen kunt u uitstekend gebruik maken van de baden bij de Thermen Nijmegen. Op mooie, zomerse dagen kunt u heerlijk genieten op de zonneterrassen en in de tuinen. In de winter is het tevens zeer aangenaam om vanuit het binnenbad het dampende buitenbad in te zwemmen.

Toe aan meer ontspanning?

Wilt u nog meer ontspanning ervaren tijdens uw bezoek? Dan kunt u er ook voor kiezen om heerlijke massage te ondergaan. Na een dagje wellness met een massage zult u meteen weer nieuwe energie krijgen.

Laat uzelf tijdens uw dagje wellness bij de Thermen in Nijmegen eens extra verwennen in de beautysalon. Bent u toe aan een van de gezichtsbehandelingen?

In de beautysalon kunt u terecht voor een divers aantal behandelingen voor zowel man als vrouw. Tijdens een behandeling wordt onder andere uw huid gereinigd, worden onzuiverheden verwijderd en krijgt u door de diverse massages, maskers, lotions en crèmes een verfrissend gevoel en uw huid zal weer stralen.

Blijven slapen?

Wilt u uw wellness ervaring compleet maken? Dan is een overnachting bij een hotel in de omgeving een uitstekend idee. De Thermen Nijmegen heeft met meerdere hotels in de omgeving een samenwerkingsovereenkomst en kan u hierdoor een arrangement aanbieden waarin een dagje wellness en een overnachting bij een hotel gecombineerd zijn.

Kom tot rust

Bent u er aan toe om even helemaal tot rust te komen en/of vindt u het weer tijd dat u uzelf eens laat verwennen? Laat u dan verrassen door de diverse arrangementen van de Thermen in Nijmegen. Gaat u voor een all-inclusive arrangement? Of kiest u liever zelf uw arrangement? Bij de Thermen kan het allemaal, er is altijd een arrangement dat bij u past. Bij een bezoek aan de Thermen Nijmegen kunt u zich tijdens een dagje wellness compleet ontspannen en komt u op een meerdere vlakken helemaal tot rust.

Benieuwd wat de Thermen u allemaal te bieden heeft? Kom dan gewoon bij ons aan (reserveren is niet nodig). Wil je er zeker van zijn dat je deel kunt nemen aan een bepaalde behandeling of arrangement reserveer dit dan.

Door De Thermen Nijmegen
Door De Thermen Nijmegen

Wij zijn een middelgrote sauna in een prachtige bosrijke omgeving aan de rand van Nijmegen. Wij staan voor persoonlijkheid, aandacht en bieden een ultieme wellness beleving.

Meer blogs

Winkelwagen