Baden

Onze thermaalbaden met zuiver bronwater

De Thermen beschikt over diverse thermaalbaden. Om de baden van water te voorzien, is een honderden meters diepe bron geslagen, waaruit het zuiverste water wordt gepompt. Deze baden zitten vol met mineralen dat gezond is voor de huid. 

zwembad icoontje

4 baden

spa icoontje

40-45 °C

stenen icoontje

Ontspannen en privacy

Ontdek onze thermaalbaden

Badhuis/kruidentempel 40-45 °C (advies verblijf 12-15 min.)
In deze stoomcabine komt de Arabische geur Zhourba u tegemoet. Zo mysterieus als de naam klinkt, zo mysterieus ruikt de geur. In het eerste gedeelte kunt u zitten en echt de stoom op uw huid ervaren. Wanneer u wat verder loopt, bevindt zich daar een trapje naar het warme bad. Op de achtergrond hoort u rustgevende muziek en wanneer u naar boven kijkt, ziet u een lichtgevende sterrenhemel.

Mint-stoomcabine 40-45 °C (advies verblijf 12-15 min.)
De warme stoom blaast een dekentje om u heen. De toevoeging van mint werkt verfrissend, antibacterieel en is goed voor de spijsvertering.

Relaxbaden
In deze baden kunt u de weldaad voelen door de warmte die uw lichaam omsluit. Eén van onze relaxbaden bevind zich in de buitenlucht. Hierdoor kunt u extra genieten en in alle rust de natuur op u laten inwerken.

Zwembaden
Onze baden zijn onder lichaamstemperatuur en voelen daardoor aangenaam aan. In de lente-/zomer heerlijk verkoelend en in de herfst-/winter ook een prettige toevoeging in uw saunadag. U kunt zowel gebruik maken van ons binnenbad of ons binnen-/buitenbad om heerlijk te zwemmen in de buitenlucht.

Voetenbaden
Deze baden behoren tot de voorbereiding en afsluiting van de saunaronde. Hierin wordt de doorbloeding gestimuleerd en opent de poriën zodat restwarmte uit het lichaam kan.

Dompelbaden
Ook deze baden behoren tot het afkoelritueel (de Kneippmethode). Hierin kunt u zich kortstondig onderdompelen waardoor u het koelproces naar diepere lagen brengt.

groen vak

Geniet van ons aanbod

Bij de Thermen Nijmegen zwemt u dus in bronwater! ’s Winters is het heerlijk om vanuit het binnenbad het dampende buitengedeelte in te zwemmen. Ook op zomerse dagen is het volop genieten bij De Thermen Nijmegen. Hieronder vindt u een overzicht van de baden in ons complex:

kleurensauna

Bekijk onze arrangementen

Onze arrangementen (1 pers.)

groen vak

All-inclusive arrangement p.p.

Met dit uitgebreide arrangement komt u niets te kort! Geniet bijvoorbeeld van een Rhassoulsessie en een beautybehandeling. Of van een bamboemassage en bijbruinen onder de zonnebank. €89,50 per persoon.

en veel meer..

€96,50 p.p

groen vak

"Chill and dine" arrangement

Voor aankomende periode hebben wij een nieuw arrangement samengesteld om uw relax dag nog completer te maken.

€42,50 p.p

Heeft u een 10-badenkaart van ons? Dan kunt u ook gebruik maken van dit arrangement en krijgt u voor slechts €17,50 p.p. een hoofdgerecht en één opgieting naar keuze erbij.
* Gelieve bij binnenkomst aangeven dat u gebruik wilt maken van dit arrangement.
* Deze actie is niet te combineren met overige actie bonnen/vouchers.
* Prijzen zijn op basis van 1 persoon.
* U heeft een keuze uit alle gerechten van de kleine kaart en onze hoofdgerechten. Enkele hoofdgerechten zullen een kleine meerprijs hebben.
*Voor dit arrangement hoeft u alleen (vooraf) online de entree te reserveren! Aan de receptie (bij binnenkomst) geeft u aan dat u het Chill and dine arrangement wilt boeken.

groen vak

Keuze arrangement

Kies uit verschillende 4 blokken

Vanaf €62,50 p.p

100 gradensauna

Sauna's

Bij de Thermen Nijmegen vindt u 6 saunacabines met verschillende temperaturen.

Kraantje in de hammamruimte

Hammam

Laat u verrassen door een relaxte Hammam sessie vanaf 30 minuten. 

groen vak

Andere faciliteiten

Kijk gerust verder op onze site voor alle faciliteiten.

groen vak

Bestel online direct uw cadeaubon of arrangement

Welkom op de webshop van Sauna & Beauty de Thermen. Via deze shop kunt u cadeaubonnen en arrangementen online bestellen. Wij sturen een mooi ontworpen cadeaubon in een leuke verpakking toe, naar u, of iemand die u wilt verrassen!

Blogs

Winkelwagen