Gezichtsbehandelingen

Ervaar een unieke beautybehandeling

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen beschikt over diverse beautybehandelingen. Deze behandelingen zijn ook los te boeken zonder een sauna-entree. Als u voor een volledige wellness ervaring  wilt gaan dan kunt u deze behandelingen boeken bij uw sauna-entree.

gezichtsmassage icoontje

Diverse gezichtbehandelingen

stenen icoontje

Ontspan en
privacy

Therapist icoontjes

Ervaren specialisten

Ontdek alle gezichtsbehandelingen

wilt u een gezichtsbehandeling boeken met de sauna entree, dan dient u eerst de entree te boeken via sauna reserveren. Wanneer deze is gemaakt vragen wij u ons te bellen om zo uw gezichtsbehandeling te reserveren.
Wilt u alleen een gezichtsbehandeling? Neem dan direct contact met ons op.

Gezichtsbehandeling

Mini treatment (25min)

Deze gezichtsbehandeling bestaat uit een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging en een verzorgend masker waarbij de hoofdhuid zal worden gemasseerd. Vervolgens sluiten we de behandeling af met een ampul en een verzorgende dagcrème.

€37,95

Gezichtsbehandeling

Basic treatment (40min)

Door middel van een reiniging en dieptereiniging worden onzuiverheden makkelijker verwijderd. Een verzorgend masker zal uw huid weer tot rust brengen. Ook zal u een keuze mogen maken uit het harsen van de wenkbrauwen of bovenlip en word er afgesloten met een heerlijke dagcrème.

€54,95

Gezichtsbehandeling

Anti-stress treatment (40min)

Tijdens deze facial zult u weer volledig tot rust komen. Een reiniging van het gezicht gaat vooraf en zal gevolgd worden met een heerlijke gezichtsmassage. Ook wordt er een verzorgend masker op het gezicht aangebracht en krijgt u tijdens het inwerken van het masker een heerlijke hoofdhuid massage

€54,95

Gezichtsbehandeling

Complete treatment (55min)

Tijdens deze behandeling wordt de huid diep gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. De wenkbrauwen worden weer netjes geëpileerd en u zult kunnen ontspannen tijdens de gezichtsmassage. Een verzorgend masker en een dagverzorging afgestemd op het huidtype zullen de behandeling afsluiten.

€71,95

Gezichtsbehandeling

Extenso Revitalising treatment (55min)

Deze behandeling pakt alle tekenen van huidveroudering aan. Door middel van intensieve werkstoffen en een speciaal masker wordt de huid weer in topconditie gebracht. De Ampul die wij gebruiken werkt in op de elastine vezels, fibrobelasten en zorgt voor de vernieuwing van de huid.

€65,00

Bekijk onze tarieven

Onze arrangementen (1 pers.)

groen vak

All-inclusive arrangement p.p.

Met dit uitgebreide arrangement komt u niets te kort! Geniet bijvoorbeeld van een Rhassoulsessie en een beautybehandeling. Of van een bamboemassage en bijbruinen onder de zonnebank. €89,50 per persoon.

en veel meer..

€124,95 p.p.

groen vak

"Chill and dine" arrangement

Voor aankomende periode hebben wij een nieuw arrangement samengesteld om uw relax dag nog completer te maken.

€55,80 p.p.

Behandelingen ter uitbreiding

Prijzen bij een behandeling

100 gradensauna

Massages

Bij de Thermen Nijmegen kunt u diverse ontspannende massages reserveren met of zonder sauna-entree.

Hammam

Rhassoul

De Rhassoul is een belevenis waar gebruik wordt gemaakt van een verassingsscrub en pakking (deze zijn seizoensgebonden.) Voor meer informatie kunt u altijd even telefonisch contact opnemen.

groen vak

Andere faciliteiten

Kijk gerust verder op onze site voor alle faciliteiten.

groen vak

Bestel online direct uw cadeaubon of arrangement

Welkom op de webshop van Sauna & Beauty de Thermen. Via deze shop kunt u cadeaubonnen en arrangementen online bestellen. Wij sturen een mooi ontworpen cadeaubon in een leuke verpakking toe, naar u, of iemand die u wilt verrassen!

Blogs

Winkelwagen