Massages

Bent u toe aan ontspanning voor lichaam en geest?

Onze ruime keuze tussen verschillende soorten massages is wat u nodig heeft.
In onze salon voeren erkende specialisten de behandelingen uit. Zij beheersen verschillende technieken en met ieder zijn/ haar eigen specialiteit.
Professionaliteit en kwaliteit staan voorop.

massage icoontje

Breed aanbod aan massages

gezichtsmassage icoontje

Persoonlijke touch

Tickets icoontjes

Ook zonder entree te boeken

Ontdek het massage aanbod

Wilt u een van onze massages boeken met de sauna entree, dan dient u eerst de entree te boeken via sauna reserveren. Wanneer deze is gemaakt vragen wij u ons te bellen om zo uw massage vast te leggen.
Wilt u alleen een massage? Neem dan direct contact met ons op.

Massage

Ontspanningsmassage (25/40/50 min.)

Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen weg en komt uw lichaam en geest weer tot rust. Het lichaam wordt met een heerlijk verzorgende olie gemasseerd.

€37,95 tot €65,95

Hot Stone massage

Hot Stone massage (25 of 40 min.)

De warme basalt stenen zullen uw spieren diep ontspannen doordat de warmte 3 tot 4 cm doordringt in het lichaam. Zowel met de stenen als manueel zal de achterzijde van het lichaam gemasseerd worden.

€37,95 of €65,95

Bamboe massage

Bamboe massage (25 of 40 min.)

Deze stevige massage die de bloedcirculatie stimuleert en afvalstoffen afvoert. Werkt verlichtend op vermoeide spieren en verminderd stress. Bij de Bamboe massage wordt er zowel met bamboestokken, bamboe ei als manueel gemasseerd.

€37,95 of €65,95

Massage

Lomi Lomi massage (25 of 40 min.) Op aanvraag

De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaï en is gericht op ontspanning. Het bevordert de stofwisseling, reinigt het lichaam van afvalstoffen, vermindert pijn en versoepelt de beweging van het lichaam. De Lomi Lomi massage wordt uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen in combinatie met heerlijke warme rozenmusk-olie.

€37,95 of €65,95

kinessence producten

Indian hoofdmassage (25 min.)

Deze massage wordt gegeven met een heerlijk verzorgend haarserum. Het serum beschermt en hydrateert het haar. Zijdezacht haar met een heerlijke geur zult u na deze behandeling gegarandeerd hebben. De blokkades die spanning veroorzaken in de spieren rondom het hoofd, de nek en de schouders worden gemasseerd

€32,95

Massage

Shiatsu gezichtsmassage (25 min.) op aanvraag

Shiatsu vindt zijn oorsprong in China betekent letterlijk vingerdruk. Het is een behandelvorm waarbij voornamelijk de duimen, vingers en handpalmen worden gebruikt. Shiatsu werkt met drukpunten en meridianen. Hierdoor kan de energiebalans in het lichaam zich herstellen.

€34,25

Guasha Glow Treatment

Guasha Glow treatment Rozenkwarts (25 of 40 min.)

Een Guasha is een speciaal gepolijste steen waarmee je het gezicht een massage en detox geeft. Het masseren met deze steen helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor krijg je een natuurlijke glow. De vitamine C serum ondersteund het natuurlijke huidherstel. Het gezicht zal eerst worden gereinigd, gevolgd door de massage. Daarna wordt de huid verwent met een heerlijk masker.

Let op! Bij de 25 minuten Guasha Treatment zit geen reiniging en masker bij.

25 minuten €32,95

40 minuten €46,95

groen vak

Voordelen van een massage

Een massage is niet alleen goed voor het lichaam en de spieren. Maar het kan u ook helpen om even uw gedachtes te verzetten en te ontspannen. Hieronder alle voordelen van een massage: 

Vrouw in zwembad

Bekijk onze tarieven

Onze arrangementen (1 pers.)

groen vak

All-inclusive arrangement p.p.

Met dit uitgebreide arrangement komt u niets te kort! Geniet bijvoorbeeld van een Rhassoulsessie en een beautybehandeling. Of van een bamboemassage en bijbruinen onder de zonnebank. €89,50 per persoon.

en veel meer..

€124,95 p.p

groen vak

"Chill and dine" arrangement

Voor aankomende periode hebben wij een nieuw arrangement samengesteld om uw relax dag nog completer te maken.

€55,80 p.p

.

100 gradensauna

Rhassoul

De Rhassoul is een belevenis waar gebruik wordt gemaakt van een verassingsscrub en pakking (deze zijn seizoensgebonden.) Voor meer informatie kunt u altijd even telefonisch contact opnemen.

Hammam

Hammam

Laat u verrassen door een relaxte Hammam sessie vanaf 30 minuten. 

groen vak

Andere faciliteiten

Kijk gerust verder op onze site voor alle faciliteiten.

groen vak

Bestel online direct uw cadeaubon of arrangement

Welkom op de webshop van Sauna & Beauty de Thermen. Via deze shop kunt u cadeaubonnen en arrangementen online bestellen. Wij sturen een mooi ontworpen cadeaubon in een leuke verpakking toe, naar u, of iemand die u wilt verrassen!

Blogs

Winkelwagen