Rhassoul

Oosters ritueel om de huid diep te reinigen

Relaxend in de Marokkaanse tempel ondervindt u de diepe reinigende werking van de Rhassoul klei. De afvalstoffen en gifstoffen worden aan de huid onttrokken en de vele mineralen worden toegevoegd.

Shine icoontjes

Reinigende werking

klok icoontje

45 tot 60 minuten

gezichtsmassage icoontje

Klei ritueel

Ontdek het Rhassoul ritueel

Rhassoul (45 tot 60 minuten)
Relaxend in de Marokkaanse tempel ondervindt u de diepe reinigende werking van de Rhassoul klei. De afvalstoffen en gifstoffen worden aan de huid onttrokken en de vele mineralen worden toegevoegd. Met prachtige muziek in de cabine komt u hier ontspannen en als herboren uit. Vervolgens brengt u een heerlijke olie aan voor een fluweelzachte huid. Ter afsluiting van het geheel kunt u even nagenieten. Dit onder het genot van een kopje thee en wat lekkers. De sessie wordt begeleid door een van onze medewerkers. Ongeveer 5 minuten voor aanvang verzamelen in de speciale zithoek bij de rhassoultempel.
groen vak

De voordelen van Ghassoul klei

Bij een Rhassoul sessie wordt er speciale Ghassoul klei uit Marokko gebruikt. De klei kan zowel op het lichaam, gezicht als haar aangebracht worden. Ghassoul klei heeft een diep reinigende werking en vele andere voordelen: 

Zwembad bij de Thermen Nijmegen

Bekijk behandeling

losse behandeling (1 pers.)

groen vak

Rhassoul sessie (45 tot 60 minuten)

€13,95 p.p

100 gradensauna

Sauna's

Bij de Thermen Nijmegen vindt u 6 saunacabines met verschillende temperaturen.

Hammam

Hammam

Laat u verrassen door een relaxte Hammam sessie vanaf 30 minuten. 

groen vak

Andere faciliteiten

Kijk gerust verder op onze site voor alle faciliteiten.

groen vak

Bestel online direct uw cadeaubon of arrangement

Welkom op de webshop van Sauna & Beauty de Thermen. Via deze shop kunt u cadeaubonnen en arrangementen online bestellen. Wij sturen een mooi ontworpen cadeaubon in een leuke verpakking toe, naar u, of iemand die u wilt verrassen!

Blogs

Winkelwagen