Boeken arrangement gaat door!

Beste gasten,

We hebben goed nieuws: wegens het grote succes van ons BOEKEN-ARRANGEMENT afgelopen jaar, hebben we besloten, ook omdat de boekenkast nog nét niet helemaal vol is, er in 2017 mee door te gaan!! De prijs wordt nu € 64,50 en kunt u nog steeds met z’n tweeën de gehele dag genieten van al onze faciliteiten, kiezen uit een zonnebankbezoek óf in de massagestoel en verzorgen wij voor u  een heerlijke maaltijdsalade óf een dagschotel, maar… wél een boek meenemen!

Maar we hebben ook iets nieuws verzonnen… Zoals u inmiddels wel gemerkt zult hebben, zeker de iets oudere onder ons, is de ELPEE bezig met een serieuze come-back! Dus wat gaan we doen?: HET ELPEE-ARRANGEMENT !! Dit houd
t in dat u in plaats van een boek nu een ELPEE mag meenemen en gaan we boven bij de rustbedden voorlopig twee platenspelers installeren, waarop u met eventueel uw partner met een hoofdtelefoon op, rustig van een elpee naar keuze kunt genieten. In dit geval, kunt u ze niet lenen en, zoals met onze boeken wél het geval is, mee naar huis nemen. Om te beginnen heeft de Thermen er vast ong 200 elpees neergezet en zijn we benieuwd naar uw smaak.. Dus voor € 64,50 + ‘n elpee, met z’n tweeën genieten, salade óf dagschotel en een zonnebank óf massagestoel.

WARME DOUCHE bij RADAR (6 februari jl).

Tot slot willen we iedereen bedanken voor de vele enthousiaste, warme reacties op onze ontvangstname van de WARME DOUCHE bij het programma RADAR. Natuurlijk ook Diny en Ricky, die ons voorgedragen hebben, maar ook zijn we wat trots op onze medewerkster Ashley, die zich blijft inzetten voor de strijd tegen de ziekte A L S. Inmiddels is de tweede succesvolle A L S-OPGIETDAG geweest, waar weer verschillende saunameesters uit het gehele land belangeloos bij ons zijn komen opgieten en alle extra opbrengsten naar de stichting ALS gaan.

Vrijdag 31 maart is de derde ALS-OPGIETDAG met zelfs vele saunameesters, die deelnemen aan het NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP OPGIETEN, dus noteert u deze datum vast in uw agenda? Nadere details volgen binnenkort.

Tot gauw in het trotse Nijmegen!