Hammam

Onvergetelijke beleving

Bij de Thermen Nijmegen hebben we deze Arabische scrub en reinigingsrituelen samengesmolten tot een unieke beleving van het hammamritueel: een heerlijke lichaamsreiniging en ontspanning ineen.

Op de warme stenen tafel komt u tot rust en de entourage eromheen zorgt ervoor dat u zich waant in een oosters badhuis.

badjas icoontje

5 behandelingen

klok icoontje

30 tot 70 minuten

bos icoontje

Bosrijke omgeving

Ontdek de Hammam rituelen

Hammam

Hammam Basis (30min)

Tijdens deze Hammam behandeling wordt u overgegoten met warm water waardoor u een heerlijke warme deken ervaart, én wordt het hele lichaam gescrubd met een speciale handschoen (de Kese). Hierna wordt u op traditionele wijze ingezeept met een zeepzak en volgt een heerlijke massage met originele Turkse olijfzeep. Aan het einde krijgt u uw scrubhandschoen mee naar huis met daarbij een verzorgende crème. Na deze sessie kunt u aan de bar een glaasje hammam thee ophalen.

€35,95

Hammam

Hammam de Luxe (40min)

Deze Hammam behandeling is een uitbreiding van de Hammam Basis. Aanvullend hierop wordt er aan het eind een heerlijke nek massage met limoen olie én een haarwassing met olijfshampoo gedaan.  De wassing wordt gecombineerd met een hoofdhuidmassage waarbij u zich helemaal ontspannen en vooral ontladen voelt.

€55,25

Hammam

Hammam Relax (55 min)

Deze Hammam behandeling is een uitbreiding op de Hammam Basis. Na de Hammam krijgt u een massage van 25 min. waarbij u gemasseerd word met warme amandelolie. Deze olie is verzorgend en voedend voor alle huidtypen, is vocht inbrengend en verzacht de huid. Deze massage zal plaatsvinden in een van onze massage kamers.

€65,20

Hammam

Hammam de Thermen (70 min)

Deze Hammam behandeling is een uitbreiding op de Hammam Deluxe van 40 minuten. Na de Hammam krijgt u een massage van 25 min. waarbij u gemasseerd word met warme amandelolie. Deze olie is verzorgend en voedend voor alle huidtypen, is vocht inbrengend en verzacht de huid. Deze massage zal plaatsvinden in een van onze massage kamers.

€84,00

Hammam

Lichaamspakking (35 min)

Deze bijzondere behandeling is een ware traktatie voor het lichaam. De pakking zorgt voor nieuwe energie en verstevigt de huid. Tijdens deze behandeling wordt het lichaam overgegoten met warm water en gescrubd. U mag kiezen tussen een rozen of kokospakking. Deze pakking zal worden in-gemasseerd op het hele lichaam en wordt afgesloten met een heerlijke nek en hoofdhuidmassage.

€44,95

groen vak

De oorsprong van de Hammam

Hamma betekent heetwaterbron en verwijst naar de plaats waar de eerste hammams werden gebouwd. In een hammam is het warm en er stroomt veel water. Hier komt het Hammam ritueel vandaan. 

Zoals de Finnen vele sauna’s kennen, zijn er in de Arabische wereld vele Hammams. Ieder dorpje had zijn eigen Hammam. Deze functioneerde niet alleen als badhuis, maar zeker ook als sociale ontmoetingsplaats. Natuurlijk waren mannen en vrouwen gescheiden en dat is nu nog steeds zo. De Hammam is te vinden van Marokko tot in China.

Zwembad bij de Thermen Nijmegen
100 gradensauna

Sauna's

Bij de Thermen Nijmegen vindt u 6 saunacabines met verschillende temperaturen.

Vrouw die buiten doucht

Baden

De Thermen beschikt over diverse baden waar u kunt zwemmen en relaxen. Ook kunt u gebruik maken van de speciale dompelbaden.

groen vak

Andere faciliteiten

Kijk gerust verder op onze site voor alle faciliteiten.

groen vak

Bestel online direct uw cadeaubon of arrangement

Welkom op de webshop van Sauna & Beauty de Thermen. Via deze shop kunt u cadeaubonnen en arrangementen online bestellen. Wij sturen een mooi ontworpen cadeaubon in een leuke verpakking toe, naar u, of iemand die u wilt verrassen!

Blogs

Winkelwagen