info@thermennijmegen.nl   |   024 - 360 03 03
Volg ons :-

Reserveren

Goed nieuws; wellnesscentrum de Thermen Nijmegen blijft geopend. Dat wil zeggen, dat van alle sauna- en badenfaciliteiten gebruik gemaakt kunnen worden, maar dat de horeca tot nader order gesloten blijft. Om een betere spreiding te krijgen worden de openingstijden ook verruimd: doordeweeks van 10u tot 24u en in het weekend van 11u tot 24u. Wel hebben we voor deze periode een nieuw tijdelijk concept bedacht:
Nieuwe spelregels Thermen ‘’nieuwe stijl’’
Door de aangescherpte coronamaatregelen van 13 oktober j.l. zijn wij genoodzaakt ons saunaconcept voorlopig aan te passen. Als van ouds kunt u bij ons blijven genieten van een dagje sauna. Hieronder kunt u lezen wat er veranderd is:
• Voor deze periode geldt er een entreeprijs van € 20,50. Dit betaalt u bij binnenkomst. Reserveren blijft verplicht dit kan via onze website: www.thermennijmegen.nl/reserveren.

• Omdat onze horeca helaas gesloten is, mag u uw eigen consumpties meenemen. Let op: wij mogen ook geen magnetron, tostiapparaat en servies (borden, glazen, bestek etc.) beschikbaar stellen. Daarentegen zullen wij wel zorgen voor een gezellige sfeer en gastvrijheid. U begrijpt natuurlijk dat dit alleen in de relaxruimten en restaurants zal zijn.

• Tot nader bericht zullen wij geen vouchers, kortingsbonnen, actiebonnen/passen en jaarkaarten innemen en hanteren wij één vast tarief voor de entree. Uiteraard wordt de geldigheidsduur verlengd en kunt u deze ná deze periode gewoon weer verzilveren. Voor de 11-badenkaarten geldt dat u kunt kiezen voor òf verlenging òf bijbetaling van €10 per bezoek p.p.

• Om uw dagje sauna nog plezieriger te maken, bieden wij onze massages, hammam-belevingen en overige beautybehandelingen aan met een korting van maar liefst €10,- per behandeling! Deze moet u vooraf telefonisch reserveren (gelieve eerst de entree te reserveren via onze site).

• Uiteraard hebben wij onze maatregelen aangescherpt om u een veilige en ontspannen dag aan te bieden; extra desinfectiepunten, poetsrondes, etc. Onze medewerkers dragen mondkapjes. Wij houden ons aan de maatregelen en verwachten dit uiteraard ook van onze gasten.