info@thermennijmegen.nl   |   024 - 360 03 03
Volg ons :-

Reserveren

 

20-12-2021

Beste gasten,

 

Naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december 2021 zijn wij gesloten t/m 14 januari.

Bent u nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een een andere gelegenheid, onze webshop blijft voor u geopend!

Ook is het mogelijk een cadeaubon te kopen aan onze receptie van ma 20 dec t/m donderdag 23 December tussen 09.00-13.00.

 

Wij wensen iedereen alsnog fijne feestdagen en blijf gezond!

Hopelijk tot snel in het nieuwe jaar!

 

01-07-2021

https://thermennijmegen.nl/nieuws-2/

*Vanaf maandag 05-07-2021 zullen wij weer beperkt reserveringen met kortingsvouchers* aan gaan nemen. Dit is vanaf vandaag te reserveren op onze website. We raden u dan ook aan dit op tijd te doen. Hiervoor kiest u in het reserveringssysteem voor afspraaktype ‘sauna entree met voucher’ (u hoeft geen code o.i.d. te vermelden, de bonnen zullen bij binnenkomst verzilverd worden).

Als er geen tijd meer beschikbaar is het op deze dag is deze helaas al volgeboekt voor de vouchers en kunt u alleen nog terecht voor de gewone sauna entree zonder kortingsbon. U kunt niet voor de gewone sauna entree reserveren en bij binnenkomst een bon inleveren, deze zullen we dan niet innemen en zullen hier ook geen uitzondering voor maken!
Heeft u een cadeaubon van onszelf kunt u voor de gewone ‘sauna entree’ kiezen, dit is geen kortingsbon.

*met kortingsbonnen bedoelen we acties van Vakantieveilingen, Groupon, Social deal, Veilingkans e.d.

LET OP! Wij accepteren GEEN bonnen/vouchers meer van SWG (Select Wellness Group)

* Heeft u reeds een reservering bij ons gedaan en wilt u alsnog een voucher inleveren? Dan willen wij u vragen om uw huidige afspraak te annuleren en een nieuwe te boeken via de optie ‘’entree met voucher’’

*Voor het inplannen van een behandeling zijn we telefonisch bereikbaar. Wel vragen we u om eerst via onze website een reservering te maken voor een sauna entree.

Belangrijk om te weten:

*Graag vragen we u om alle coronaregels in acht te nemen zoals voorheen.