Restaurant

Voor de kleine en de grote trek

In ons sfeervolle restaurant kunt u de gehele dag gebruik maken van de gerechten van de kleine kaart. En in de avond breiden wij het menu uit met de grote kaart. Ook zijn er wisselende dagaanbiedingen beschikbaar, bekijk deze op het krijtbord. 

Dieet icoontje

Vers bereid eten

Stoel icoontje

terrassen met mooi weer

klok icoontje

Dagaanbiedingen

Vijver en terras
groen vak

Laat u verwennen tussen een saunagang en een massage door met een smakelijke maaltijd of hapje. Op onze kaart staan gerechten voor alle smaken en fijnproevers, van rundercarpaccio tot een veganistische schotel.

Voor onze gasten proberen we de beste prijs/kwaliteit verhouding te hebben. Heeft u speciale wensen m.b.t. een dieet, zwangerschap, allergie of een andere reden, onze bediening en keuken denkt graag met u mee.

Kleine kaart

Van 11.00 tot 21.00 uur

BROODJES

TOSTI'S

PANINI’S

dompelbad

Baden

De Thermen beschikt over diverse baden waar u kunt zwemmen en relaxen. Ook kunt u gebruik maken van de speciale dompelbaden.

Kraantje in de hammamruimte

Hammam

Laat u verrassen door een relaxte Hammam sessie vanaf 30 minuten. 

groen vak

Andere faciliteiten

Kijk gerust verder op onze site voor alle faciliteiten.

groen vak

Bestel online direct uw cadeaubon of arrangement

Welkom op de webshop van Sauna & Beauty de Thermen. Via deze shop kunt u cadeaubonnen en arrangementen online bestellen. Wij sturen een mooi ontworpen cadeaubon in een leuke verpakking toe, naar u, of iemand die u wilt verrassen!

Blogs

Winkelwagen