info@thermennijmegen.nl   |   024 - 360 03 03
Volg ons :-

Geef een saunabon cadeau

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon van Sauna & Beauty de Thermen? Dat kan! Bestel hier uw saunabon. U kunt zelf een bedrag kiezen en wij sturen de bon naar u op!

  Naam/voornaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Waarde saunabon (verplicht)

  Opmerkingen

  Bezorgadres

  Straat + huisnummer (verplicht)

  Postcode + Plaats (verplicht)

  Factuuradres (indien anders)

  Straat + huisnummer

  Postcode + Plaats

   

  Het geven van een saunabon is voor elke gelegenheid een leuk cadeau idee zowel voor jong als oud. Bij Sauna & Beauty de Thermen bent u hiervoor aan het juiste adres. Op deze pagina kunt u deze cadeaubon eenvoudig bestellen. U kunt zelf aangeven welk bedrag u aan de bon wilt besteden. Hierdoor kunt u het zo bont maken als u zelf wilt. Een dagje naar de sauna daar knapt iedereen van op. Onze saunacomplex is ruim opgezet dat is gevestigd in een bosrijke omgeving. Wij bieden de mogelijkheid om onze klanten geheel te kunnen laten ontspannen. Een bezoek aan de sauna is een weldaad voor lichaam en geest.

  Saunabon

  Stel de saunabon zelf samen

  Naast saunafaciliteiten kunt u ook terecht voor diverse andere arrangementen. Op deze website kunt u al deze arrangementen vinden die u ook cadeau kunt geven. Op deze manier kunt u misschien wel een leuke dag voor iemand samen stellen bij Sauna & Beauty de Thermen. Het is ook mogelijk om dit te combineren met een overnachting. Het geven van een saunabon kan dus meer zijn dan enkel een bezoek aan de sauna!

  Wanneer u op deze pagina een bestelling plaatst op werkdagen voor 16:00 uur. Dan heeft u de cadeaubon de volgende dag al in huis. Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. U vindt al onze gegevens op de contactpagina. Bij deze wensen wij u alvast veel plezier met het geven van de cadeaubon.