info@thermennijmegen.nl   |   024 - 360 03 03
Volg ons :-

Massage

massageBent u op zoek naar de ideale balans tussen geest en lichaam? Dan weet u waarschijnlijk dat een massage precies biedt wat u zoekt. Een goed uitgevoerde massage laat u even helemaal ontspannen. Bij de Thermen in Nijmegen kunt u deze massage krijgen.

In onze salon vindt u erkende specialisten die u een comfortabele dag bezorgen. Bij onze masseurs staat professionaliteit en kwaliteit voorop. Ze beheersen dan ook verschillende technieken, met ieder zijn/haar eigen specialiteit. U kunt bij de desbetreffende masseur/masseuse aangeven waar u de nadruk op gelegd wilt hebben. Uiteraard kunt u zich ook gewoon laten verrassen, u bent in goede handen! Ohja, bij mooi weer kunt u buiten in het bos-prieeltje gemasseerd worden.

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende massages die u bij ons kunt boeken (ook apart te boeken zonder saunabezoek). Voor de meeste behandelingen geldt dat u kunt kiezen tussen een 25 of een 40 minuten durende massage. Voor een compleet overzicht inclusief bijbehorende prijzen, kunt u terecht op de pagina Prijzen. Wilt u meteen reserveren? Bezoek dan de pagina Reserveren.

 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch.
De gast heeft zelf de keus over welk desbetreffende gedeelte hij/zij gemasseerd wil hebben i.o.m. de specialiste.

Direct reserveren


Hotstone massage

Bij de hotstone massage leggen wij de verwarmde hotstone stenen:
( basalt stenen=gestolde lava) bij de gasten op de rug, in de handen en op de voeten.
Vervolgens gaan wij het achterzijde van het lichaam masseren. We starten bij de benen, en vervolgens masseren we naar de rug, schouders en nek toe. De massage is een manuele massage in combinatie met de hotstones.

De hotstone massage ontspant de spieren totaal en verlicht spanningen. De warmte van de stenen dringt wel 3/4 cm het lichaam in. Ook bevorderd de bloedsomloop, en in combinatie met de massage worden afvalstoffen aangezet en afgevoerd.

Direct reserveren


Hotcoldstone massage

Een groot verschil is dat we tijdens deze massage gebruik maken van warme, en ijskoude stenen. De warme stenen zijn boven de 30 graden.
Deze combinatie voelt heerlijk fris aan, en zorgt er dus ook extra goed voor dat de bloedsomloop sterk verbeterd word.

Direct reserveren


Kruidenstempel massage

Bij de kruidenstempel massage maken wij gebruik van bundeltjes die verwarmd zijn in 1000 bloemen olie. In deze bundeltjes zitten verschillende Thaise kruiden die een reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen hebben. De massage bestaat naast gebruik van de kruidenstempels ook uit het manueel masseren van het achterzijde van het lichaam. Dankzij de toegevoegde warmte van de stempels, en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden brengt de kruidenstempelmassage ontspanning, welzijn en genot, en heeft het een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

Direct reserveren


Bamboe massage

De bamboe massage is een redelijke stevige massage. Het masseren met bamboe stokken, een houten ei en warme olie zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.
Naast het gebruik van de bamboe stokken wordt er ook manueel (met de handen) gemasseerd . De bamboemassage bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verlicht vermoeide spieren en het vermindert stress.

Direct reserveren


Lomi Lomi massage 25 minuten of 40 minuten (op aanvraag)

Een Lomi Lomi massage is een massage die oorspronkelijk uit Hawaii komt.
Deze lichaamsmassage zorgt er voor dat vitale energie naar elke plek in het lichaam kan stromen. Doordat het lichaam telkens in één vloeiende beweging wordt aangeraakt komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een goede gezondheid gestimuleerd. De Lomi Lomi massage wordt uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen in combinatie met heerlijke warme druiven pitolie.
Het lichaam wordt rustig en komt weer in zijn eigen natuurlijke ritme.

Direct reserveren


Een gezicht, nek schouder, borst/decolleté en hoofdhuidmassage 25 min

Een ontspannende/stevige massage op het gezicht, nek, schouders, borst/decolleté.
Vervolgens kan de gast nog even heerlijk verder wegdromen terwijl er aansluitend een hoofdhuidmassage gegeven wordt.

Direct reserveren