info@thermennijmegen.nl   |   024 - 360 03 03
Volg ons :-

Massage

massageMassage

Bent u op zoek naar de ideale balans tussen lichaam en geest? Dan weet u waarschijnlijk dat een massage precies biedt wat u zoekt. Een goed uitgevoerde massage laat u even helemaal ontspannen. Bij de Thermen in Nijmegen kunt u deze massage krijgen.

In onze salon vindt u erkende specialisten die u een comfortabele dag bezorgen en beheersen dan ook verschillende technieken, met ieder zijn/haar eigen specialiteit. Bij ons staat professionaliteit en kwaliteit voorop. U kunt bij de desbetreffende masseur/masseuse aangeven waar u de nadruk op gelegd wilt hebben. U bent in goede handen!

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende massages die u bij ons kunt boeken (ook apart te boeken zonder saunabezoek). Voor de meeste behandelingen geldt dat u kunt kiezen tussen een 25 of een 40 minuten durende massage. Voor een compleet overzicht inclusief bijbehorende prijzen, kunt u terecht op de pagina Prijzen. Wilt u meteen reserveren? Bezoek dan de pagina Reserveren.

 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. De achterkant van het lichaam wordt hierbij gemasseerd (benen, rug, schouders en nek). Uiteraard mag u aangeven waar u eventueel nadruk op gelegd wilt hebben.

Direct reserveren


Hotstone massage

Voor een snel diepgaand ontspannend effect worden warme stenen (basalt stenen) op de achterkant van het lichaam geplaatst.
Vervolgens gaan wij het achterzijde van het lichaam masseren. We starten bij de benen, en dan masseren we naar de rug, schouders en nek toe. Hierbij wordt ook manueel gemasseerd.

De warmte van de stenen dringt wel 3/4 cm het lichaam in, ontspant de spieren totaal en verlicht spanningen. Ook bevorderd deze de bloedsomloop en worden afvalstoffen aangezet en afgevoerd.

Direct reserveren


Bamboe massage

Een redelijke stevige massage. Het masseren met bamboe stokken, een houten ei en warme olie zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.
Naast het gebruik van de bamboe stokken wordt er ook manueel (met de handen) gemasseerd . De bamboemassage bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verlicht vermoeide spieren en het vermindert stress.

Direct reserveren


Lomi Lomi massage

(op aanvraag)

Een Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaï.
Deze lichaamsmassage zorgt er voor dat vitale energie naar elke plek in het lichaam kan stromen. Doordat het lichaam telkens in één vloeiende beweging wordt aangeraakt komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een goede gezondheid gestimuleerd. De Lomi Lomi massage wordt uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen in combinatie met heerlijke warme rozenmuskolie.
Het lichaam wordt rustig en komt weer in zijn eigen natuurlijke ritme.

Direct reserveren