Terugkom Actie bij Thermen Nijmegen

terugkom actie

Beste gasten,

 

Vanuit een zomers Nijmegen even wat laatste nieuwtjes, al zal bij velen van u de sauna-modus op de stand-by-stand staan…..

Maar misschien zou u toch ook eens in de zomer meer de sauna moeten bezoeken. Heerlijk genieten in één van de tuinen of het bos, lekker zonnen op het dakterras, een koel drankje aangereikt krijgen op uw ligbed en wat dacht u van een massage in de buitenlucht? Voeg daarbij de verkoelende dompelbaden en het buiten-restaurant met heerlijke gerechten van onze nieuwe chef-kok Ron: u gaat dan ongetwijfeld voldaan en compleet relaxed weer huiswaarts.

Om het nog aantrekkelijker te maken voor u, hebben we een mooie terugkom-actie: na uw bezoek krijgt u een bon mee, die geldig is tot eind september en betaalt u slechts € 15,00 voor uw volgende bezoek!!

Dat wij ons nooit vervelen is u gevoeglijk bekend. Zo ook deze vakantie, waar we onze entrée hebben vergroot, met ook een nieuwe balie, zodat we hopen, dat we de wachttijden bij uw binnenkomst tot een minimum kunnen beperken. Zeer binnenkort gaan we ook (eindelijk) beginnen met de bouw van een stilte-serre met uitzicht op het bos met onze tipi. We zitten niet stil, maar toch nog even geduld..

Ook zijn we zeer verguld met de aanschaf van diverse schemerlampen, gemaakt door houtkunstenaar Henk Haerkens, die daar o.a. gevonden boomstronken voor gebruikt heeft. Kortom prachtige natuurlijke, creatieve en unieke producten, die in de relaxruimtes een zeer speciale sfeer creëren. Hij maakt er nog veel meer, dus als u geïnteresseerd bent, kunt u foto’s opvragen bij henk-hearkens@hotmail.com.

Tot slot uw aandacht voor weer een actie voor het goede doel, zoals we dat vorig jaar ook voor de stichting ALS gedaan hebben. Mede daarvoor hebben we de Warme Douche van het tv-progamma Radar gekregen. Dit keer betreft het een actie ten bate van DE NEDERLANDSE HARTSTICHTING.

Op vrijdag 26 augustus verzorgen diverse top-opgieters uit heel Nederland vanaf 13:00 uur elk uur een heerlijke opgieting en het enige wat u hoeft te doen is hiervan genieten! Wel wordt er van u verwacht, bij wijze van tegenprestatie,  dat u een kleine donatie doet in de aanwezige collectebussen voor de Hartstichting.   Kom bijtijds, zodat u niets van dit fijne initiatief hoeft te missen.

 

Tot 26 augustus of anders tot gauw in de Thermen Nijmegen, waar iedereen zich snel thuis voelt….