Thermen Nijmegen weer open!

Logo De Thermen Nijmegen

Pagina inhoud

Beste gasten,

U heeft er 2,5 maand op moeten wachten, maar eindelijk zijn vanaf  vandaag 5 juni weer open!

Weliswaar mogen de sauna’s nog niet aan, dat gebeurt pas op 1 juli, maar gezien de vele telefoontjes en mailtjes van vele gasten, zijn mensen vooral blij, dat ze weer bij ons op bezoek mogen. Natuurlijk volgens de nodige corona-restricties naar het protocol van de RIVM. Maar als eenieder zich houdt aan de 1,5 meter regel en zich houdt aan de aangepaste routing, is er bij ons natuurlijk meer dan plaats genoeg. U kunt gebruik maken van onze twee zwembaden, kruidenbaden, terrassen en restaurant en gelukkig zijn ook de behandelingen toegestaan. De warme douches mogen ook pas per 1 juli gebruikt worden, dus onze vraag aan u is thuis van te voren even af te spoelen. We kunnen ons ook voorstellen, dat u de afgelopen tijd uw massages en/of beauty behandelingen gemist heeft, maar onze specialistes staan gelukkig weer voor u klaar. Ook het restaurant heeft met een iets veranderde kaart er weer zin in u te verwennen. Kortom: u bent weer van harte welkom te komen genieten van onze unieke gezellige en gastvrije sfeer, die men zo roemt in de talloze recensies.

Omdat we u graag weer terugzien en omdat we de sauna’s nog niet mogen gebruiken, hebben we een voor deze periode een goedkope aantrekkelijke aanbieding bedacht:

ENTREE TOT 1 JULI VOOR SLECHTS €9,95!

U moet wel via onze site een reservering maken, daar we maar een beperkt aantal gasten mogen verwelkomen en dat geldt natuurlijk ook voor een beauty- of massage behandeling.

Jammer dat het weer zo omgeslagen is, want juist in deze tijd, zijn onze bostuinen op hun mooist. De meeste gasten hebben ook de vernieuwde vijver nog niet gezien, die we omgedoopt hebben in het René Penningspleintje. Dit ter nagedachtenis aan onze pas overleden teamleider René, die zich meer dan 28 jaar voor de Thermen Nijmegen ingezet heeft. Een mooi parkje in de bostuin, zoals hij zich dat voorgesteld zou hebben.

Maar ook binnen in de gezellige relaxgedeeltes en restaurant hebben we veel ruimte gecreëerd, zodat de naleving van de 1,5 meter regel geen probleem is en u ongestoord van uw drankje, lunch of diner kunt genieten.

Tot slot hebben we de openingstijden aangepast, zodat meer gasten gebruik kunnen maken van onze wellness faciliteiten.

We gaan al om 10:00 uur open en om 22:00 uur gaan de deuren weer dicht!

Hopelijk mogen we u weer gauw verwelkomen. Onze medewerkers staan te popelen het u weer echt naar de zin te maken en laten we hopen, dat we allemaal in goede gezondheid elkaar nog lang mogen begroeten in de Thermen Nijmegen.

Meer blogs

Winkelwagen