VOORDELIGE SEPTEMBER-ACTIE!


Om iedereen dit jaar wat sneller naar de Thermen Nijmegen te lokken, hebben we, denken wij.., weer een leuke actie verzonnen!!

Wie in de maand September de onderstaande bon uitprint/knipt en deze meeneemt bij zijn/haar eerstvolgende bezoek aan de geliefde Thermen Nijmegen, krijgt maar liefst 50% korting op de dagentreeprijs van € 28,95!!

september_sauna_aktie

Select Wellness Group

Zoals u waarschijnlijk, als fervent saunaganger.., wel weet, zijn wij ook lid van de Select Wellness Group (voorheen Thermen&BeautyGroup), met inmiddels al 28 topsauna’s, die samenwerken op marketinggebied. Kijk gerust eens op www.selectwellness.nl en verbaas u, wat er zoal aangeboden wordt. Naast bv de populaire zwerfkaart, is er ook altijd wel een interessante aanbieding, zo ook voor deze zomerperiode:

De SWG WELLNESS 3-DAAGSE CADEAUBON voor slechts € 47,50 (ipv € 81,00)

Dit is een luxe cadeaubon met 3 entreebewijzen voor 1 persoon op 3 verschillende uit te kiezen SWG-locaties. Een hartstikke mooi cadeau dus, waarmee u op bv een verjaardags-feest kunt komen… Tevens is hieraan ook een winactie gekoppeld met als hoofdprijs een SAUNARONDREIS VOOR 2 PERSONEN ter waarde van maar liefst € 540,00!!!

Kijk op www.selectwellness.nl/actie en meld u aan!

Tot gauw op de Panovenlaan3 in het gezellige Nijmegen