Wellness Arrangementen

Profiteer van onze wellness arrangementen

Een heerlijk dagje genieten wordt nog beter met een compleet arrangement! Kies voor een all-inclusive arrangement met een massage of een beauty behandeling. Of voor een relaxarrangement naar keuze. Houdt ook onze seizoensarrangementen in de gaten en geniet van speciale seizoensgebonden massages en behandelingen. 

bos icoontje

Dagje uit

stenen icoontje

Volledig ontspannen

stenen icoontje

Genieten met korting

groen vak
hot stone massage

All-inclusive arrangement

Met dit uitgebreide arrangement komt u niets te kort! Geniet bijvoorbeeld van een Rhassoulsessie en een beauty behandeling naar keuze.

groen vak
Serre restaurant

Chill & dine

Het chill & dine arrangement staat in het teken van een compleet dagje relaxen. Geniet van de wellness faciliteiten en het vers bereide eten in ons restaurant.

Waarom een wellness arrangement?

Ben je toe aan een dagje wellness en wil je het liefst dat dit allemaal bij aankomst al is geregeld? Dan is een wellness arrangement ideaal voor jou. Onze wellness arrangement zijn arrangementen met dagentree, spa, verschillende behandelingen met eventuele heerlijke drankjes, maaltijden of tussendoortjes. Geniet rug-aan-rug van verschillende behandelingen zoals onze Hammam rituelen, massages of gezichtsbehandelingen. Ons restaurant biedt veel voedzame en heerlijke maaltijden waar je tijdens je verblijf van kunt genieten. Elk arrangement is inclusief 20% korting op de totaalprijs.

Wat is een all-inclusive arrangement?

Ben je klaar om alles uit de kast te halen en jezelf volledig te verwennen? Dan is ons all-inclusive arrangement perfect voor jou. Geniet zorgeloos van dit arrangement waarin dagentree, spa, keuze uit massage of behandeling, consumpties voor de gehele dag en lunch of diner zijn inbegrepen. Uiteraard maak je dan ook gebruik van een handdoek, badjas en slippers van ons. Je verlaat onze spa alsof je een geheel nieuwe persoon bent! Als je geen zin hebt in een lichaams- of gezichtsmassage, kun je zelfs kiezen voor een zonnebank in onze deluxe bruiningsafdeling. Je zal onze spa verlaten alsof je net terug bent van een zonnige vakantie in Ibiza!

Chill & dine arrangement

Wil je een dagje vrij nemen om voor jezelf te zorgen zonder je druk te maken over lunch en diner. Wij hebben het Chill & dine arrangement voor je, zodat je kunt ontspannen zonder aan iets anders te hoeven denken dan te genieten van je dag in onze ontspannende spa. Bij dit arrangement kan je kiezen tussen een hoofdgerecht of een gerecht van de kleine kaart naar keuze. De heerlijke gerechten uit ons restaurant zorgen ervoor dat je niet alleen lichamelijk verzorgd wordt door onze gezichts- en lichaamsbehandelingen, maar ook van binnenuit. De maaltijden zijn niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam.

Winkelwagen