Wellness Arrangementen

Profiteer van onze wellness arrangementen

Een heerlijk dagje genieten wordt nog beter met een compleet arrangement! Kies voor een all-inclusive arrangement met een massage of een beauty behandeling. Of voor een relaxarrangement naar keuze. Houdt ook onze seizoensarrangementen in de gaten en geniet van speciale seizoensgebonden massages en behandelingen. 

bos icoontje

Dagje uit

stenen icoontje

Volledig ontspannen

stenen icoontje

Genieten met korting

groen vak
hot stone massage

All-inclusive arrangement

Met dit uitgebreide arrangement komt u niets te kort! Geniet bijvoorbeeld van een Rhassoulsessie en een beauty behandeling naar keuze.

groen vak
Tv-ruimte Thermen Nijmegen

Keuze arrangement

Het keuze arrangement bestaat uit drie en/of (optioneel) vier blokken sauna entree, elk met meer dan 20% korting. Bekijk de diverse keuze arrangementen.

groen vak
Serre restaurant

Chill & dine

Het chill & dine arrangement staat in het teken van een compleet dagje relaxen. Geniet van de wellness faciliteiten en het vers bereide eten in ons restaurant.

Ervaar onze wellness-arrangementen

Ben je toe aan een volledig arrangement in plaats van een enkelvoudig arrangement? Denk je dat je meer verdient dan dat en ben je bereid om in jezelf te investeren? Kom naar onze spa in Nijmegen en laat je verrassen met onze heerlijke arrangementen. Heb je een vriend(in) die ook een leuk arrangement verdient, neem hem of haar dan mee en beleef samen deze prachtige dag!

Kies voor een all-inclusive arrangement

Ben je klaar om alles uit de kast te halen en jezelf te verwennen? Kies voor ons All-Inclusive arrangement. Zo krijg je bijvoorbeeld één lichaamsbehandeling en één gezichtsbehandeling naar keuze. Je verlaat onze spa alsof je een geheel nieuwe persoon bent! Als je geen zin hebt in een lichaams- of gezichtsmassage, kun je zelfs kiezen voor een zonnebank in onze deluxe bruiningsafdeling. Je zal onze spa verlaten alsof je net terug bent van een zonnige vakantie in Ibiza!

Bespaar en geniet van: de keuze regeling

De keuze bestaat uit drie of vier optionele blokken. Dit arrangement is geweldig als je wat geld wilt besparen, aangezien deze optie 20% korting oplevert. Je kunt jezelf niet revitaliseren en je huid verjongen, maar zorg er ook voor dat je financieel verantwoord omgaat met je portemonnee! Dit gepersonaliseerde arrangement zal aan al je behoeften voldoen om ervoor te zorgen dat je zich op je best voelt wanneer je onze prachtige spa verlaat!

Chill & dine arrangement

Wil je een dagje vrij nemen om voor jezelf te zorgen zonder je druk te maken over lunch en diner. Wij hebben het Chill & dine arrangement voor je, zodat je kunt ontspannen zonder aan iets anders te hoeven denken dan te genieten van je dag in onze ontspannende spa. Bij dit arrangement kan je kiezen tussen een voorgerecht en een hoofdgerecht of hoofdgerecht en een dessert. De heerlijke gerechten uit ons restaurant zorgen ervoor dat je niet alleen lichamelijk verzorgd wordt door onze gezichts- en lichaamsbehandelingen, maar ook van binnenuit. De maaltijden zijn niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam.

 

Winkelwagen