Chill & Dine

Chill and dine arrangement (1 pers.)

Voor aankomende periode hebben wij een nieuw arrangement samengesteld om uw relax dag nog completer te maken. Voor dit arrangement hoeft u alleen de entree te reserveren. Bij binnenkomst kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van het Chill & Dine arrangement.

groen vak

‘Chill and dine’ arrangement 1 persoon

Voor aankomende periode hebben wij een nieuw arrangement samengesteld om uw relax dag nog completer te maken.

Dit arrangement kunt u uiteraard ook voor meerdere personen boeken. Voor dit arrangement hoeft u alleen (vooraf) online de entree te reserveren. Bij binnenkomst geeft u aan dat u gebruik wilt maken van dit arrangement.

€42,50 p.p

Heeft u een 10-badenkaart van ons? Dan kunt u ook gebruik maken van dit arrangement en krijgt u voor slechts €20,50 p.p. een hoofdgerecht en één opgieting naar keuze erbij.

* Gelieve bij binnenkomst aangeven dat u gebruik wilt maken van dit arrangement.

*Deze actie is niet te combineren met overige actie bonnen/vouchers.

*U heeft een keuze uit alle gerechten van de kleine kaart en onze hoofdgerechten. Enkele hoofdgerechten zullen een kleine meerprijs hebben.

Kruidentempel

All-inclusive arrangement

Met dit uitgebreide arrangement komt u niets te kort!
Geniet bijvoorbeeld van een Rhassoulsessie en een beautybehandeling.

Tv-ruimte Thermen Nijmegen

Keuze arrangement

Het keuze arrangement bestaat uit drie en/of (optioneel) vier blokken sauna entree, elk met meer dan 20% korting. Bekijk de diverse keuze arrangementen.

groen vak

Andere wellness arrangementen

Kijk gerust verder op onze site voor alle arrangementen.

groen vak

Bestel online direct uw cadeaubon of arrangement

Welkom op de webshop van Sauna & Beauty de Thermen. Via deze shop kunt u cadeaubonnen en arrangementen online bestellen. Wij sturen een mooi ontworpen cadeaubon en onze brochure in een leuke verpakking toe, naar u, of iemand die u wilt verrassen!

Blogs

Winkelwagen