info@thermennijmegen.nl   |   024 - 360 03 03
Volg ons :-

Wellness en overnachting

Wellness en overnachtingfoto hotelkamer

Behoefte om heerlijk bij te komen en te genieten van de prachtige omgeving van Heilige Landstichting in Nijmegen? Dan hebben wij ‘an offer you can’t refuse’. In samenwerking met hotels in de buurt bieden wij u het beste van 2 werelden en kunt u genieten van onze wellness en een overnachting bij een van uw favoriete hotels.

Hieronder vindt u het overzicht van Hotels waar wij een samenwerking mee zijn aangegaan voor u en u kunt kiezen voor een dagje wellness en een overnachting. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op per e-mail,  info@thermennijmegen.nl of telefonisch op 024-3600303.

 

Hotel & Restaurant Rozenhof

 

Hotelinformatie
Rozenhof is gelegen in het prachtige heuvelachtige landschap tussen Nijmegen en Groesbeek. Het à la carte restaurant is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. In de zomer is het mogelijk om op het ruime terras te lunchen of te dineren. Rozenhof beschikt tevens over 14 hotelkamers en ruimtes voor private dining en vergaderingen. Voor grotere gezelschappen zijn er mogelijkheden voor het houden van buffetten, koffietafels en recepties. Rozenhof ligt aan de Nijmeegsebaan 114 in Heilig Landstichting, is gemakkelijk bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie

 

Fletcher Hotel De Gelderse Poort

 

Hotelinformatie
Net buiten Nijmegen in het gezellige Ooij (bij Ubbergen), één van de groenste dorpen van Nederland, ligt het gemoedelijke Hotel-Restaurant De Gelderse Poort. Vanuit dit 3-sterren hotel ontdekt u natuurgebied de Gelderse Poort dat zich bevindt tussen Arnhem, Nijmegen en Emmerich. Bewonder de ongerepte natuur en het gevarieerde rivierenlandschap.

Meer informatie


 

Fletcher Hotel Erica

Hotelinformatie
Midden in de bossen van Berg en Dal en slechts enkele kilometers verwijderd van het centrum van de bruisende stad Nijmegen bevindt zich het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Rondom het hotel liggen diverse wandel- en fietsroutes die u leiden langs de mooiste natuurplekjes van het Rijk van Nijmegen, zoals de Ooijpolder, Millingse Waard of het heuvellandschap van Groesbeek.

Meer informatie


Hotel en Bungalowpark De Zeven Heuvelen

 

Hotelinformatie
Hotel & bungalowpark de Zeven Heuvelen is ontstaan in 1994 waarna gestart is met de bouw van de eerste bungalows. In verschillende fases zijn er uiteindelijk 73 bungalows gerealiseerd, allen in dezelfde stijl, variërend van 2 tot 8 persoons.

Meer informatie


Hotel Oranje Staete

Hotelinformatie
Sfeervol, warm, met veel persoonlijke aandacht. Apparthotel Oranjestaete is een plek als thuis. Misschien zelfs wel ietsje fijner. Het karakteristieke herenhuis aan de rand van het centrum van Nijmegen is een plek waar niets moet en alles mag.Met een goede prijs-kwaliteit verhouding richt Apparthotel Oranjestaete zich zowel op de zakelijke als particuliere gast. Voor kort of lang verblijf. Ook niet verwonderlijk, want de eigenaren willen het “gewoon voor iedereen leuk maken”. En dat lukt door hun persoonlijke benadering, maar ook vanwege de uitstekende faciliteiten. Apparthotel Oranjestaete ligt op loopafstand van alle winkels, horeca en musea binnen het centrum van Nijmegen, biedt voldoende parkeergelegenheid en gratis fietsen. De meeste studio’s en appartementen beschikken over een eigen terras of balkon. Bij Apparthotel Oranjestaete kunt u eigentijds ontspannen in een historische stad.

Meer informatie