Sauna's

Een dagje sauna? Er is keuze genoeg

Bij de Thermen Nijmegen vindt u 6 saunacabines met verschillende temperaturen. Voldoende keuze voor een ontspannen dagje sauna. Het saunacomplex is zeer ruim van opzet, zodat ook bij drukte de ruimte en de rust die u zoekt gewaarborgd blijft.

badjas icoontje

6 saunacabines

spa icoontje

65-100 °C

stenen icoontje

ontspannen en privacy

Probeer al onze Sauna's uit

Sanarium 65 °C (verblijf 15-20 min.)
Het Sanarium of Biosauna heeft een lagere temperatuur gecombineerd met een hogere luchtvochtigheid. Hierdoor kunt u langer in deze saunacabine verblijven. Deze combinatie is goed voor de algehele bloeddoorstroming. Een fijne sauna om uw dag mee te starten.

Kleurensauna 80 °C (verblijf 12-15 min.)
De zachte warmte van deze cabine geeft een zeer prettige opwarming. De kleuren in deze sauna hebben een positieve werking op het lichaam en geest. Het meest effectief is dan ook om één kleurencyclus liggend in de cabine te verblijven.

4-Seizoenen sauna 80 °C (verblijf 12-15 min.)
In deze sauna kunt u elke keer genieten van een aangename geur passend bij het desbetreffende seizoen. Het waterrad en de panorama uitzicht zorgt voor optimale ontspanning.

100 °C sauna (verblijf 10-15 min.)
Deze sauna heeft een plafondtemperatuur van 100 graden. Door de lage luchtvochtigheid is dit een droge cabine. Zo is deze zeer aangenaam en goed vol te houden.

Finse Rozensauna 90 °C (verblijf 12-15 min.)
Deze volhouten Finse balkensauna geeft een zeer prettige warmte en heeft een zachte rozengeur. Door de halfronde vorm heeft deze cabine een gezellig karakter. Deze sauna is origineel en gelijk aan de sauna’s zoals u die in Finland kan vinden.

Event-sauna 85-90 °C (verblijf 12-15 min.)
In deze ruime cabine worden minimaal 5 keer per dag opgietsessies gegeven door onze vakbekwame saunameesters. Buiten deze sessies om kunt u (na)genieten en goed vertoeven in deze aangename sauna. kaartjes liggen 15 minuten voor aanvang bij de event-sauna.

Infraroodcabine (verblijf 2x 10 min.)
Bij ons in de cabine kunt u nog heerlijk liggen en wegdoezelen. De infrarood stralingswarmte wordt direct opgenomen door de huid en kan een gunstig effect hebben op spier- en gewrichtspijn.

groen vak

De Thermen Nijmegen beschikt over de volgende cabines:

U kunt heerlijk genieten van onze diverse sauna cabines. Ook verzorgen wij dagelijks minimaal 5 opgietsessies in onze 90 graden event-sauna. D.m.v. een kaartjessysteem zit deze cabine nooit té vol en kunt u optimaal genieten van onze diversiteit aan sessies.

100 gradensauna

moet bekijk onze arrangementen zijn

Onze arrangementen (1 pers.)

groen vak

All-inclusive arrangement p.p.

Met dit uitgebreide arrangement komt u niets te kort! Geniet bijvoorbeeld van een Rhassoulsessie en een beautybehandeling. Of van een bamboemassage en bijbruinen onder de zonnebank. €89,50 per persoon.

en veel meer..

€124,95 p.p

groen vak

"Chill and dine" arrangement

Voor aankomende periode hebben wij een nieuw arrangement samengesteld om uw relax dag nog completer te maken. Geen vooraf resevering verplicht!

€55,80 p.p

.

bar

Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u de gehele dag genieten van vers bereid eten en heerlijke drankjes.En in de avond breiden wij het menu uit met de grote kaart.
dompelbad

Baden

De Thermen beschikt over diverse baden waar u kunt zwemmen en relaxen. Ook kunt u gebruik maken van de speciale dompelbaden.

groen vak

Andere faciliteiten

Kijk gerust verder op onze site voor alle faciliteiten.

groen vak

Bestel online direct uw cadeaubon of arrangement

Welkom op de webshop van Sauna & Beauty de Thermen. Via deze shop kunt u cadeaubonnen en arrangementen online bestellen. Wij sturen een mooi ontworpen cadeaubon en onze brochure in een leuke verpakking toe, naar u, of iemand die u wilt verrassen!

Blogs

Winkelwagen