Tuinen & terrassen

Natuur en ontspanning

Sauna de thermen heeft verschillende tuinen en terrassen waar gasten ontspanning kunnen vinden in de buitenlucht. Wandelen, genieten van de zon of luisteren naar het geluid van de fonteinen zijn slechts enkele van de dingen waarvan u kunt genieten in onze tuinen.
bos icoontje

Bosrijke omgeving

Stoel icoontje

Diverse tuinen

stenen icoontje

Relaxte sfeer

Ontdek de tuinen van De Thermen

Beeldentuin:
In onze beeldentuin kunt u een wandeling maken op onze paden en genieten van zowel de natuur én van de expositie van handgemaakte beelden uit Zimbabwe van Stonedreams uit Nederasselt. In deze tuin is er een koelplaats te vinden met waterval, stortemmer en slang. Ook kunt u hier de Finse Rozensauna vinden.

Ligweide:
Langs het buitenzwembad is er een ligweide waar u op zonnige dagen heerlijk kunt ontspannen in de zon.

Bostuin:
In deze tuin is er een koelplaats met waterval te vinden. Hier kunt u ook plaatsnemen op ons terras en eventueel wat eten of drinken. De 100 °C sauna en de meditatieruimte kunt u hier ook vinden.

Dakterras:
Via onze bostuin of beeldentuin kunt u de trap nemen naar ons dakterras. Wanneer het weer het toelaat kunt u gebruik maken van onze ligbedden en genieten van zowel de zon als de schaduw. Wilt u er een drankje of hapje bij? Geen probleem, onze horeca toppers lopen regelmatig rond om uw bestelling op te nemen.

Rozentuin:
In deze tuin vindt u een mix van ligbedden en zitgelegenheden. In de zomer laat de zon zich hier goed zien. Ook hier kunt u een hapje of een drankje bestellen.

Restauranttuin:
Wanneer het weer het toe laat, kunt u hier genieten van een hapje of drankje of tot rust komen. Wat later op de dag kunt u hier ook gebruik maken van de grote kaart of een keuze maken van onze dagaanbiedingen van het krijtbord.

groen vak

Relaxen tijdens uw spa bezoek

Bij de Thermen Nijmegen draait het volledig om ontspannen en even tot uzelf komen tijdens uw bezoek. Dit kunt u doen op  het terras met een hapje of een drankje. Of in één van de tuinen op een ligbedje. Op de zomerse dagen is het heerlijk om te genieten van de zon op het terras. 

beeldentuin 4

Bekijk onze tarieven

Onze arrangementen (1 pers.)

groen vak

All-inclusive arrangement p.p.

Met dit uitgebreide arrangement komt u niets te kort! Geniet bijvoorbeeld van een Rhassoulsessie en een beautybehandeling. Of van een bamboemassage en bijbruinen onder de zonnebank. €89,50 per persoon.

en veel meer..

€96,50 p.p

groen vak

"Chill and dine" arrangement

Voor aankomende periode hebben wij een nieuw arrangement samengesteld om uw relax dag nog completer te maken.

€42,50 p.p

Heeft u een 10-badenkaart van ons? Dan kunt u ook gebruik maken van dit arrangement en krijgt u voor slechts €17,50 p.p. een hoofdgerecht en één opgieting naar keuze erbij.
* Gelieve bij binnenkomst aangeven dat u gebruik wilt maken van dit arrangement.
* Deze actie is niet te combineren met overige actie bonnen/vouchers.
* Prijzen zijn op basis van 1 persoon.
* U heeft een keuze uit alle gerechten van de kleine kaart en onze hoofdgerechten. Enkele hoofdgerechten zullen een kleine meerprijs hebben.
*Voor dit arrangement hoeft u alleen (vooraf) online de entree te reserveren! Aan de receptie (bij binnenkomst) geeft u aan dat u het Chill and dine arrangement wilt boeken.

groen vak

Keuze arrangement

Kies uit verschillende 4 blokken

Vanaf €62,50 p.p

100 gradensauna

Sauna's

Bij de Thermen Nijmegen vindt u 6 saunacabines met verschillende temperaturen.

Kraantje in de hammamruimte

Hammam

Laat u verrassen door een relaxte Hammam sessie vanaf 30 minuten. 

groen vak

Andere faciliteiten​

Kijk gerust verder op onze site voor alle faciliteiten.

groen vak

Bestel online direct uw cadeaubon of arrangement

Welkom op de webshop van Sauna & Beauty de Thermen. Via deze shop kunt u cadeaubonnen en arrangementen online bestellen. Wij sturen een mooi ontworpen cadeaubon in een leuke verpakking toe, naar u, of iemand die u wilt verrassen!

Blogs

Winkelwagen